Jdi na obsah Jdi na menu
 


AKCE 2016

25. prosince

Na Boží hod vánoční se v kostele v Ostrožské Lhotě konalo "Koledování na Boží narození." Spolu s Děvčicama z Háječku, Děckama z Kameňáčku, CM Višňa a sólisty jsme zazpívali několik koled k potěše ucha posluchačů hojně obsazeného kostela. Po úspěšném vystoupení bylo nezbytností připít na zdraví možná našemu budoucímu zpěvákovi, Toníčkovi Pěnčíkovi.

Zde k nahlédnutí fotogalerie Štěpána Mitáčka.

http://www.fotografiehluk.cz/?p=2836

4. prosince

Asistovali jsme u rožíhání vánočního stromu před obecním úřadem a za dozoru Mikuláše, čertů a andělů předvedli malou ochutnávku vánočního repertoáru. Na další vystoupení se těšte na Boží hod Vánoční v Ostrožskolhotském kostele.

3. prosince

Za hojné účasti našich nejbližších a příznivců jsme uspořádali další ročník tradičního mikulášského posezení.

12. listopadu

Zpívání s koštem vína v Bojkovicích. Přijali jsme pozvání od místního pěveckého sboru Vavřineček a společně s cimbálovou muzikou Jaroslava Pavlíka z Bojkovic a ostatními vystupujícími sbory jsme se postarali o příjemnou atmosféru svatomartinského koštu. 

13. srpna

Hody v Hluku - program u příležitosti 45. výročí založení Mužského sboru v Hluku.

24. července

Zapívali jsme na ženáčských hodech u nás ve Lhotě, na Obecním i na hřišti v programu. Bylo horko,ale krásně.

17. července

Výlet s babama do Strážnice - oběd ve skanzenu, návštěva Hasičského dne a potom výlet po Baťáku lodí Ámos. Pěkné počasí, pěkný výlet.

9. července 

Zazpívali jsme v den svatební v domě nevěsty Kláry Kuřinové, dceři našeho člena Staně Kuřiny několik písní svatebních i jiných.

2. července

V rámci Srazu Lhot jsme zorganizovali sobotní folklorní program v Hájku. Dopolední zpívání - mužské sbory z Hroznové a Tvarožné Lhoty a folklorní skupina z Nové Lhoty s horňáckou muzikou.

24. června

Posezení na Lopeníku na chalupě u Vaška Hájka.

17. června

Sečení trávy v Hluku u tvrze v příjemném prostředí jsme si pěkně zazpívali z Hučanama, posékli kůsek trávy a okoštovali vedle huckéj gořalky a vína aj škvařežiny připravené huckýma robkama.

19. března

KOŠT SLIVOVICE - účast hojná, zábava výborná, vzorky kvalitní.

 

Náhledy fotografií ze složky Rok 2016


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář